Siirry suoraan sisältöön

Yhdysvaltain presidentin palkinto vapaaehtoistyöstä

Kultaisen tason palkinto Jumalan seurakunnan maailman lähetysyhteisölle Presidentin vapaaehtoistyöpalkinto annetaan Jumalan seurakunnan maailman lähetysyhteisölle Corporation for the National and Community Service:n toimesta, tunnustuksena ja arvostuksena heidän sitoutumisestaan kansakuntamme ja yhteisöjemme vahvistamiseksi vapaaehtoistyön kautta.

Yhdysvaltain presidentin palkinto vapaaehtoistyöstä

Yhdysvaltain presidentin palkinto vapaaehtoistyöstä

Onnittelut Presidentin vapaaehtoistyön palkinnon saamisesta ja kiitos avustanne vakavimpien ongelmien ratkaisemiseksi yhteisössämme ja maassamme.

Virkaanastujaispuheessani esitin, että meidän täytyy aloittaa uusi vastuun ottamisen aikakausi—että jokaisella amerikkalaisella on velvollisuuksia itseämme, yhteisöämme, maatamme ja maailmaa kohtaan. Nämä velvollisuuden eivät ole sellaisia, jotka otamme vastaan vastustellen, vaan tartumme niihin ilolla, varmoina siitä että ei ole mitään yhtä tyydyttävää kuin se, että antaa kaikkensa vaikean tehtävän hyväksi. Vapaaehtoistyönne havainnollistaa sellaista omistautumista yhteisölle, joka vie Amerikkaa lähemmäs suurta lupaustaan.

Maamme kohtaa elinajan haastavimman talouskriisin. Voimme uudistaa Amerikan vain, jos me kaikki teemme töitä yhdessä. Yksilöiden, yksityisen sektorin ja hallinnon on yhdistettävä voimansa saadakseen aikaan aitoa ja pysyvää muutosta, jotta jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus elää täyteen potentiaaliinsa.

Vaikka hallinto voi avata uusia mahdollisuuksia palvella yhteisöä, on jokaisen omalla vastuulla tarttua näihin mahdollisuuksiin. Kiitos omistautumisestanne palvelemiselle ja kiitos, kun olette tehneet kaikkenne maamme paremman tulevaisuuden eteen.

Barack Obama