Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Jumalan seurakunta maailmalla

Kristus Ahnsahnghong perusti Jumalan seurakunta, maailman lähetysyhteisön profetioiden mukaisesti ja tällä hetkellä 175 maassa on yhteensä yli 7500 seurakuntaa ja yli 3.5 miljoonaa jäsentä. Seuraten Äiti Jumalan opetuksia ja esimerkkiä ‘antaa rakkautta’, seurakunta muuttaa maailmaa lämpimin sydämin.

Jumalan seurakunta pitää täydellisen alkuseurakunnan totuuden

Jumalan seurakunta oppii uuden liiton totuutta ja uskoa, joista Jeesus tullessaan maan päälle 2000 vuotta sitten itse opetti ja näytti asettamalla esimerkin. Vaikka Jeesus opetti pääsiäisestä, sapatista ja seitsemästä kolmena aikana vietettävästä juhlasta jne., kun aikaa kului, Jumalan käskyt muuttuivat. Me palautamme alkuseurakunnan uuden liiton totuuden ja uskon, jotka perustuvat Raamattuun.

Jumalan seurakunta täyttää todellisen rakkauden teoin

Äiti Jumalan hyvien opetusten mukaisesti Jumalan seurakunnan jäsenet harjoittavat Jumalan rakkautta monien erilaisten vapaaehtoistöiden kautta; maailmanlaajuisten siivouskampanjoiden, verenluovutuksen, hätäavun, yhteisötuen, jne. Tunnustuksena näistä töistä Jumalan seurakunta on saanut yli 3300 palkintoa johtavien kansakuntien hallituksilta ja arvovaltaisilta järjestöiltä, mukaan lukien Presidentin vapaaehtoistyöpalkinnon (PVSA) Barack Obamalta.

Jumalan seurakunta uskoo Isä Jumalaan (Matt. 6:9) ja Äiti Jumalaan (Gal. 4:26). Tule Jumalan seurakuntaan ja löydä täydellinen alkuseurakunnan totuus, jonka Jeesus Kristus perusti 2000 vuotta sitten.

Ilm. 22:17 Henki ja morsian sanovat: ”Tule!” Joka kuulee, sanokoon: ”Tule!” Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon lahjaksi elämän vettä.