Siirry suoraan sisältöön

Jumalan seurakunta, maailman lähetysyhteisö sai Presidentin vapaaehtoistyöpalkinnon

Jumalan seurakunta, maailman lähetysyhteisö on saanut Presidentin vapaaehtoistyöpalkinnon useita kertoja saaden tunnustusta vapaaehtoistyöstään, joka saa aikaan sekä kansallisia että yhteiskunnallisia parannuksia

Yhdysvaltain Presidentin vapaaehtoistyöpalkinto on palkintojärjestelmä, joka otettiin käyttöön vuonna 2003 presidentti George W. Bushin hallinnon aikaan. Järjestelmän tarkoitus on painottaa vapaaehtoistyön tärkeyttä ja kannustaa aktiiviseen osallistumiseen.

Kulta-, hopea- tai pronssipalkinto luovutetaan yksilölle tai organisaatiolle tehtyjen vapaaehtoistyötuntien ja valtion tai yhteiskunnan hyväksi tehdyn työn mukaisesti sekä suositusten ja sertifiointiviranomaisten tutkinnan perusteella. On olemassa myös palvelukutsupalkinto, joka on kaikkein arvostetuin palkinto. Se myönnetään taholle, jolle on karttunut yli 4000 tuntia vapaaehtoistyötä.

Jumalan seurakunta, maailman lähetysyhteisö sai sekä yksilölle myönnetyn palvelukutsupalkinnon että organisaatiolle myönnetyn kultaisen palkinnon kesäkuussa 2011 silloiselta presidentiltä, Barak Obamalta. Vuodesta 2011 vuoteen 2019 mennessä Jumalan seurakunta on saanut yhteensä 17 uutta kultapalkintoa organisaationa.

  • Kulta (joulukuu 2019)
  • Kulta (2 kertaa elokuussa 2018)
  • Kulta (6 kertaa joulukuussa 2018)
  • Kulta (3 kertaa joulukuussa 2017)
  • Kulta (joulukuu 2015)
  • Kulta (syyskuu 2015)
  • Kulta (kesäkuu 2015)
  • Kulta (marraskuu 2014)
  • Kulta (kesäkuu 2011)
  • Palvelukutsupalkinto (kesäkuu 2011)

Voima Jumalan seurakunta, maailman lähetysyhteisön palkintojen saamiseen ja lukuisten vapaaehtoistöiden tekemiseen tulee Äidin opeista ja Raamatun opetuksista “rakastaa lähimmäistä” (Matt. 22:39). 175 maailman maahan perustettu Jumalan seurakunta tekee monenlaista hyväntekeväisyyttä, kuten ympäristön siivouskampanjoita, verenluovutusta, lähimmäisapua, yleistä hätäapua ja vanhustukea sekä hätäapua alueilla, jotka vaativat välittömiä toimenpiteitä.

Toivottaen nämä mahdollisuudet tervetulleiksi seurakunta on saanut 2600 palkintoa kuten mitaleita ja kiitoskirjeitä hallituksilta, ja kaiken tasoisilta organisaatioilta ja yhteiskunnan jäseniltä ympäri maailmaa. Sen lisäksi, että seurakunta on saanut vapaaehtoistyöpalkinnon Yhdysvaltain presidentiltä Yhdysvalloissa, monet eri maiden hallitusten virkamiehet ovat ilmaisseet erityisen kiitollisuutensa ja päätöksensä ja ovat nimenneet ‘Jumalan seurakunnan päivän’, jotta kansalaiset eivät ainoastaan muistaisi Jumalan seurakunnan omistautunutta vapaaehtoistyötä, vaan haluaisivat myös ottaa siihen osaa.